Proszę o cenę napisów bocznych "AMBIENTE" szt.2 wraz z przesyłką o nr. 1u0 853 431D.
Witam, 2sztuki wraz z wysyłką - 54zł przy wplacie na konto, za pobraniem 62zł
pozdrawiam, Paweł
Witam ponownie
Jestem zainteresowany zakupem tych napisów oraz potrzebuje jeszcze nie wiem jak to się dokładnie nazywa, końcówka cięgien zmiany biegów tą przy skrzyni o nr. 1j0 711 761 B. Ile za wszystko wraz z przesyłką pieniążki wpłacę na konto.
hej,
1j0 711 761 B - 45zł
zatem razem byloby po marketowemu 99zł
odezwij sie na priv do mnie to uzgodnimy szczegoly przelewu i adresu dostawy.
Witam - ja poszukuje wiązki elektrycznej czujnika abs koła przedniego lewego Skoda Octavia I - rocznik 1998, silnik AGR, to jest bez czujnik zużycia klocków.
Rozrzad do Octavii,
jak na razie ceny na LUC'a masz ok 70~170zl drozej od "alledrogo" (poronujac do sprzedajcych firm z srednia ocen 5.0 z kilku tysiecy aukcji...) zakladam ze to zestaw: 623-3047-00
Rozrzad do Octavii,
jak na razie ceny na LUC'a masz ok 70~170zl drozej od "alledrogo" (poronujac do sprzedajcych firm z srednia ocen 5.0 z kilku tysiecy aukcji...) zakladam ze to zestaw: 623-3047-00
nie handluje tylko sprzeglami jak niektore firmy, wiec znizek w hurtowni maksymalnych nie mam ani tez nie importuje sprzegiel z pominieciem polskich hurtowni, gwarantuje Ci ze wiecej niz na dobra 0,7ke nie mam z tego sprzegla... poza tym allegro rzadzi sie swoimi prawami, marze na poziomie 1% aby wybic konkurencje to nie dla mnie...
rozrzad co octy:
oryginał VW - 406zł
pompa wody oryginał VW -163zł+ kaucja na starą pompe 300zł gdyz ona musi do mnie wrocic bo ja musze ją zdać w VW.
rozrzady są swierze - z aktualną data przydatnosci do montazu (normalnie rozrzad nawet nie zakladany ma waznosc 5 lat, pozniej idzie w kosz, na allegro zdarza sie ze takie smietnikowe zestawy ktore aso wysprzedalo lub wyrzucilo są sprzedawane jako pełnowartosciowe....)
Komentarz